تحقیقات جدید نشان می دهد: ریختن آب لیمو در چای سبز، خواص سودمند این نوع چای را افزایش می دهد.

شواهد پیشین نشان داده است که مواد سودمند درون چای سبز در پیشگیری از بیماری های قلبی ، سرطان و دیابت تاثیر بسزایی دارد.
شواهد جدید حاکیست: با چکاندن آب لیمو درون چای سبز یا نوشیدن آب مرکبات بلافاصله پس از مصرف چای سبز، تاثیر سودمند این نوع چای دست کم سه برابر می شود.

به گفته محققان: ویتامین سی موجود در آب لیمو و مرکبات ، موجب خارج شدن هر چه بیشتر مواد سودمند آنتی اکسیدان از برگ های چای سبز می شود.