به نقل از بی بی سی  ،  پژوهشگران دانشگاه ایالتی لوئیزیانا اعلام کردند، تحقیقات آنان نشان می دهد، برخی ترکیبات موجود در چای سبز از پیشرفت سرطان پروستات جلوگیری می کند.

تحقیقات این پژوهشگران نشان می دهد، ماده ای موسوم به پلی فنون ئی ( PolyphenonE ) در چای سبز وجود دارد که بهره گیری از آن پیش از جراحی سرطان پروستات ، باعث می شود ، حجم توده سرطانی کوچک و جراحی بیمار آسان تر شود.
براساس مقاله ای که در مجله تحقیقات پیشگیری از سرطان چاپ شد، پژوهشگران با بررسی
۲۶ بیمار ۴۱ تا ۶۸ ساله مبتلا به سرطان پروستات، تاثیر این ترکیب گیاهی را در کوچک شدن توده سرطانی آنان ارزیابی کردند.

این بررسی نشان می دهد، بیمارانی که به مدت یک ماه روزانه ۴ کپسول حاوی این ماده گیاهی را که معادل مصرف روزانه ۱۲ فنجان چای سبز است ، مصرف می کنند ، حجم توده سرطانی آنان به میزان چشمگیری کاهش می یابد.